Craiht Lab

Wij maken voor alle gelaatsverzorging bij Nai.lie gebruik van de producten van het huidverbeterende merk Craith Lab®.Ontspannende gelaatsverzorgingCraith Lab® is ontstaan door een echte liefde voor de huid. Het is onze missie voor iedereen die dat wil een gezonde, sterke en stralende huid mogelijk te maken. De drie lijnen vanCraith Lab® zijn speciaal ontwikkeld om oplossingen te bieden voor ieder huidtype, –probleem of -conditie én voor iedere leeftijd. Ervaar de nieuwste epigenetische wetenschap in professionele cosmetica.

Ontdek onze ontspannende gelaatsverzorgingen

BLUE LINE | Voor de jeugdige én volwassen huid

 

CRAITH LAB Blue Line is een unieke lijn. Deze lijn kenmerkt zich in het oplossen van huidproblemen door middel van doeltreffende ingrediënten en probiotica die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De CRAITH LAB Blue Line is zeer geschikt voor de jeugdige huid, maar ook voor een volwassen, gestreste huid. 

BLACK LINE | “Easy products’ voor de volwassen huid

De invloed van het milieu op de huid en het gebrek aan tijd om onze huid op de juiste manier te verzorgen zijn twee belangrijke factoren die ervoor zorgen dat onze huid het zwaar te verduren krijgt. Daarom ontwikkelde CRAITH LAB een verjonging lijn die “easy” in gebruik en zeer effectief is. Ideaal voor mannen en vrouwen die met een minimum aan tijd een maximaal resultaat willen bereiken. Dankzij de wetenschappelijke toepassing van epigenetica slaagt CRAITH LAB in dit doel. Epigenetica is de hoofdrolspeler op het gebied van anti-aging. Elke huid begrijpen, ze beschermen, en haar afweersysteem ondersteunen. Om zo de huid weer laten stralen. Deze uitdaging is perfect tot uiting gekomen in de Black Line.

GOLD LINE | Revolutionair voor de rijpere huid

Gold line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. De veeleisende vrouw en man, die hun huid op de best mogelijke manier wil verzorgen, vind hier een overzichtelijk gamma met zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. Doel: Het beschermen van de huidbarrière, pre-agen van een mooie huid en het bewaren van een rimpelloze huid.

AquaGlo Plus

Een hydradermabrasie facial behandeling is verzachtend, hydraterend, niet-invasief en niet- irriterend en vermindert zichtbaar fijne lijntjes, rimpels, verstopte en vergrote poriën, een vette of acne gevoelige huid, hyperpigmentatie en bruine vlekken.

Deze AquaGlo hydradermabrasie facial exfolieert niet alleen dode huidcellen van de huid, maar zorgt ook voor onmiddellijke verjonging en hydratatie, waardoor je onmiddellijk een stralende ‘GLOW’ krijgt. De ideale behandeling tegen mee-eters, acné en alle andere comedonen!

WAAR WACHT JIJ NOG OP?

Maak een afspraak

Bij Nail.ie zorgen wij steeds voor een warme ontvangst en de beste schoonheidsbehandelingen

Onze Locatie

Kastanjelaan 55, 2200 Herentals

Openingsuren

Ma-di: 19u-22u
Woe: 9u-12.30u | 13u-16u
Do: 19u-22u

Contact

+324 98 20 26 46
info.nailie@gmail.com